Ordermanagement: efficiënter werken met Floynk

Is het ordermanagement van je webshop een uitdaging?

A gradient background effect for mobile screens

Als eigenaar van een webwinkel of e-commerce bedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om alles soepel te laten verlopen bij het beheren van je bestellingen.

Het hele proces, vanaf het moment dat een bestelling wordt geplaatst tot en met de verzending, is tenslotte van invloed op de klantervaring én op de reputatie van je bedrijf. Maar zeker als je werkt met - misschien wel meerdere - marketplaces, kan het lastig zijn om alles soepel te laten verlopen en goed overzicht te houden.

Gelukkig biedt Floynk een oplossing voor dit probleem: efficiënte ordermanagement-software. Een geïntegreerde aanpak, door het automatiseren van diverse webwinkelprocessen op één platform.

Start je gratis proefperiode meteen

Wat is ordermanagement?

Ordermanagement verwijst naar het proces van het beheren en stroomlijnen van alle stappen die komen kijken bij het verwerken van bestellingen binnen je bedrijf. Dan hebben we het over verschillende taken, zoals het ontvangen van bestellingen, het beheren van voorraad, het organiseren van verzendingen en het afhandelen van retourzendingen.

Effectief orderbeheer gaat over het volgen van bestellingen, het bijwerken van voorraadniveaus, het coördineren van de logistiek en het zorgen voor een tijdige en nauwkeurige levering aan je klanten. Iets wat soms een uitdaging kan zijn als je werkt met verschillende tools die niet, of niet voldoende, met elkaar communiceren.

Als alles-in-één systeem helpt Floynk je bedrijf om de orderverwerking efficiënter te maken, de klanttevredenheid te verbeteren en operationele kosten te verlagen. Floynk houdt alles voor je bij. Inclusief invoer en voorraadbeheer. Door de koppeling van verkoop- en retourinformatie, zoals verkochte, geretourneerde of geruilde artikelen, krijg je bijna realtime inzicht in je voorraden.

De ordermanagementmodule brengt alle bestellingen samen in één overzicht. Zo zie je in een oogopslag in welke shop de bestelling is gedaan, wat het bestelnummer is van zowel de klant, de shop als van Floynk, de datum, de status, de waarde van de bestelling (inclusief de btw), de winst en nettowinst van de bestelling, en bepaalde acties die je kunt uitvoeren.

Kortom, alle informatie om bestellingen goed te beheren in één handig overzicht!

Waarom efficiënt orderbeheer zo belangrijk is?

Snelheid en efficiëntie zijn essentieel bij orderbeheer. Je klanten verwachten een snelle levering, snelle klantenservice en een foutloze afhandeling van hun bestelling. Door efficiënt en eenvoudig bestellingen te beheren met Floynk, bespaar je kostbare tijd en minimaliseer je fouten in de afhandeling van bestellingen.

Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, het bespaart ook kostbare tijd én het verhoogt de winstgevendheid van je bedrijf.

Ook voor efficiëntie in je bestellingenbeheer!

Met Floynk verwerk je je bestellingen simpel, snel en soepel. Je klanten profiteren van de snelle levering en hoogwaardige klantenservice die je biedt dankzij Floynks efficiënte bestellingenbeheer.

Of je nu een beginnende webshop hebt of al een groot bedrijf, wij helpen je om tijd en middelen te besparen, terwijl je alsnog een hogere winstgevendheid behoudt. Verbeter ook je bestellingenbeheer met Floynk!

Ben je op zoek naar een tool om eenvoudiger en goedkoper bestellingen te verwerken? Dan is onze ordermanagementsoftware de juiste oplossing voor jou! Maak de klantenservice nog beter en bespaar tijd en geld door efficiënt bestellingen te managen en de ervaring van je klant te vereenvoudigen. Probeer Floynk vandaag nog en ervaar zelf het gemak van efficiënt orderbeheer.

Start je GRATIS proefperiode meteen

Marktplaats Pakket

€49/maand

Voor startende webwinkels die meer willen automatiseren.

Alles van Repricer Pakket
Bestellingen importeren en verwerken
Diverse Feeds (Google Shopping, Bol.com, Daisycon, TradeTracker)
Onbeperkt aantal bestellingen
Real-time Synchronisatie