Één systeem voor al je webshops

Werk je met Shopify en wil je meer verkopen op Bol.com door middel van een Shopify-koppeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beste tool - genaamd Floynk - om jouw Shopify-webwinkel te helpen groeien.

A gradient background effect for mobile screens

De Shopify-koppeling van Floynk: één systeem voor al je webshops

Werk je met Shopify en wil je meer verkopen op Bol.com door middel van een Shopify-koppeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beste tool - genaamd Floynk - om jouw Shopify-webwinkel te helpen groeien.

Wanneer je Floynk gebruikt, bereik je een groter aantal potentiële klanten op Bol.com en andere marketplaces. En behaal je verkoopresultaten die anders misschien buiten je bereik zouden blijven. Bovendien biedt Floynk nog allerlei andere voordelen die ook van grote waarde kunnen zijn voor jouw webwinkel.

We laten je graag zien hoe Floynk je webwinkel optimaliseert, je efficiëntie verhoogt en je in staat stelt om succesvol te groeien op Bol.com.

Start je gratis proefperiode meteen

Shopify, een e-commerce gigant

Shopify is een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld. Het Shopify-platform wordt gebruikt door meer dan één miljoen webshops wereldwijd. En alleen al in Nederland gebruiken meer dan 36.000 websites de Shopify webwinkelsoftware.

Shopify is een populaire keuze onder webwinkeliers, omdat je hiermee geen technische kennis nodig hebt om een webwinkel te starten. Een webshop beginnen bij Shopify is heel eenvoudig, dankzij alle uitlegvideo's, webinars en stappenplannen die je helpen op te starten. Maar er zijn ook een aantal belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden, wanneer je Shopify gaat gebruiken.

Shopify en bol.com? Houd hier rekening mee!

Allereerst heeft Shopify standaard geen mogelijkheid om meerdere webshops te beheren. Voor elke webshop moet je een apart abonnement afsluiten en aparte software gebruiken. Dat kan heel tijdrovend, kostbaar en onoverzichtelijk worden.

Daarnaast zijn de kosten van Shopify sterk afhankelijk van de extensies die je nodig hebt en van het transactievolume. Je betaalt meer naarmate je webshop groter en complexer wordt. Het Shopify basisabonnement bevat niet alle functies die je nodig hebt om je webwinkel te beheren. En geavanceerde functies zijn alleen beschikbaar met een geavanceerd abonnement, dat maar liefst € 279 per maand kost. Alles bij elkaar kan het gebruik van Shopify, en dus ook je Shopify en bol.com-koppeling, flink in de papieren lopen. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar alternatieven.

Sart nu je gratis proefperiode!

Zo werkt Floynks Shopify-koppeling

Dankzij onze eigen ervaring in de e-commerce is Floynk perfect geoptimaliseerd voor ondernemers in deze branche. Met Floynk run je jouw webwinkel vanuit één dashboard. Dat bespaart je veel tijd en het zorgt ervoor dat je snel en makkelijk overzicht hebt over alles wat er speelt binnen je webwinkel. Van de bestellingen tot de klantenservice.

Floynk biedt een koppeling met voorraadbeheer en ordermanagement voor actuele status, betere inzichten en een geoptimaliseerd aanbod. Bovendien kan je met onze intelligente repricer je prijsstrategie optimaliseren: deze past je prijzen voortdurend zowel omlaag als omhoog aan, om zo tot de optimale prijs van dat moment te komen. Dankzij deze techniek beheers je het koopblok en bereik je meer potentiële klanten.

Of je nu een gloednieuwe webshop hebt gelanceerd of al een bestaande webwinkel runt, Floynk is flexibel en past zich moeiteloos aan aan jouw specifieke situatie. We begrijpen dat elke webwinkel uniek is, met zijn eigen doelen, behoeften en processen. Daarom bieden wij een flexibele oplossing, die is ontworpen om naadloos te integreren met verschillende soorten webshops. Ongeacht de grootte, niche of technische infrastructuur.

Koppel jouw Shopify-webshop met Floynk en start met groeien

Door jouw Shopify-webshop te koppelen aan Floynk bereik je niet alleen meer klanten. Het zorgt er ook voor dat je je bedrijf en verkopen op Bol.com en andere platformen optimaliseert. Door Floynk te gebruiken bespaar je tijd, stroomlijn je de bedrijfsprocessen en bespaar je kosten.

Voor Floynk betaal je slechts één vast, laag bedrag per maand. Zonder transactiekosten. Zo blijft het overzichtelijk en duidelijk wat je betaalt voor de service die je ontvangt. Koppel vandaag nog jouw Shopify-webwinkel aan Floynk en profiteer van meer automatisering en een grote tijdsbesparing!

Probeer Floynk nu GRATIS!

Floynk biedt één platform om al jouw webshops te beheren

Dat alternatief is er in de vorm van Floynk. Je koppelt je Shopify-webshop(s) met Floynk en je hebt direct waardevol inzicht. Met Floynk heb je één systeem waarin je al jouw webshops beheert, ongeacht het platform. Dat is niet alleen makkelijk en overzichtelijk, het bespaart je ook nog eens veel tijd. En je hebt geen extra apps of software nodig. Floynk zorgt dat je automatisch alle bestellingen en voorraad in de gaten houdt.

Je hebt daardoor altijd actueel inzicht in de prestaties van je webwinkel(s).

Run jouw webwinkel vanuit één dashboard 1 overzicht voor alles wat speelt binnen je webwinkel.

Koppeling met voorraadbeheer en ordermanagement voor actuele status, betere inzichten en een geoptimaliseerd aanbod.

Met de Repricer optimaliseer je prijsstrategie met een intelligente repricer die zowel omlaag als omhoog 'hunt' naar een koopblok met een optimale prijs.

Voor nieuwe en bestaande webshops.

Start je GRATIS proefperiode meteen!

Marktplaats Pakket

€49/maand

Voor startende webwinkels die meer willen automatiseren.

Alles van Repricer Pakket
Bestellingen importeren en verwerken
Diverse Feeds (Google Shopping, Bol.com, Daisycon, TradeTracker)
Onbeperkt aantal bestellingen
Real-time Synchronisatie