Al jouw marktplaatsen op één plek

Beheer alle bestellingen van jouw marktplaatsen op één plek.

A gradient background effect for mobile screens

Waarom marketplace management?

Het managen van marketplaces zoals Bol.com en Amazon kost tijd. Dit beheer inrichten via een marketplace integratietool is een optie, maar is niet altijd even efficiënt.

Vaak ben je hierbij afhankelijk van koppelingen naar andere tools, zoals voorraadbeheer en ordermanagement. Is er vervolgens iets mis met een van deze koppelingen, dan heb je producten te koop staan die niet meer op voorraad zijn. Of worden bestellingen te laat verzonden. Zaken die je natuurlijk wilt voorkomen om je klanten tevreden te houden én om slechte beoordelingen of een lagere prestatiescore te vermijden. Daarmee zouden nieuwe orders tenslotte sneller uitblijven.

De oplossing? Software die al deze processen combineert, razendsnel synchroniseert en automatiseert. Dat is precies wat Floynks marketplace management doet.

Start je gratis proefperiode meteen

De voordelen van Floynks marketplace management

Met Floynks marketplace management-software heb je alles binnen handbereik om succesvol te verkopen op Bol.com en Amazon. De belangrijkste voordelen op een rijtje.

Floynk biedt je een gestroomlijnd dashboard, waarmee je al jouw marktplaatsen kunt beheren. Dit betekent dat je altijd een goed en helder overzicht hebt van je volledige voorraad, bestellingen en prestaties, zonder dat je hoeft te schakelen tussen verschillende tools.

Floynk werkt naadloos samen met de grootste online marketplaces: Bol.com, Amazon.nl, Amazon.de en Amazon.fr. Hierdoor verlopen je verkopen op al deze platformen soepel en zonder problemen.

Dankzij de koppeling met voorraadbeheer en ordermanagement heb je altijd een actueel overzicht van je voorraad en de status van je bestellingen. Hierdoor heb je een beter inzicht en het zorgt voor een geoptimaliseerd aanbod op alle marketplaces.

Floynks intelligente repricer helpt je bij het optimaliseren van je prijsstrategie. De repricer 'hunt' zowel omlaag als omhoog naar een koopblok met een optimale prijs, zodat je altijd concurrerend bent in de markt.

Start nu je gratis proefperiode!

Waarom kiezen voor de marketplace manager van Floynk?

Als webwinkeleigenaar wil je natuurlijk het beste voor je bedrijf. En wij weten als geen ander hoe tijdrovend en onoverzichtelijk het werken met verschillende platformen kan zijn. Daarom ontwikkelden wij onze eigen software, die al deze problemen tackelt.

Floynks feed manager biedt je een alles-in-één oplossing om succesvol te verkopen op Bol.com en Amazon. Met onze software bespaar je tijd, krijg je betere inzichten en kun je je e-commerce-strategie optimaliseren. Zodat jij tijd overhoudt om je te richten op dat wat je het liefst doet: werken aan je business en je bedrijf laten groeien.

Stel je eens voor dat je met één klik je producten kunt aanbieden op meerdere marketplaces, zonder je zorgen te hoeven maken over voorraadbeheer en ordermanagement. Onze alles-in-één tool maakt dit mogelijk!

Bovendien is Floynk een Nederlands bedrijf, waardoor je altijd kunt rekenen op lokale ondersteuning en expertise. Zo sta je er nooit alleen voor bij het managen van je marketplaces.

Probeer nu GRATIS!

Het verkopen op Bol.com en Amazon is een uitstekende manier om je bereik te vergroten en je omzet te verhogen. Met onze marketplace manager heb je alles in huis om dit proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Ben je klaar om je e-commerce strategie naar een hoger niveau te tillen? En te profiteren van de kansen die marketplaces bieden? Start dan direct je gratis proefperiode en ervaar zelf de voordelen van een geïntegreerd marketplace management systeem.

Start je GRATIS proefperiode meteen

Marktplaats Pakket

€49/maand

Voor startende webwinkels die meer willen automatiseren.

Alles van Repricer Pakket
Bestellingen importeren en verwerken
Diverse Feeds (Google Shopping, Bol.com, Daisycon, TradeTracker)
Onbeperkt aantal bestellingen
Real-time Synchronisatie