Verbeter jouw prijsstrategie en win het koopblok met onze krachtige Repricer

Wil jij op de volledige automatische piloot het koopblok winnen?
Lees dan meer of probeer Floynk 14 dagen volledig gratis.

An overview of a price of a product in the Floynk application
A gradient background effect for mobile screens

Optimaliseer je prijsstrategie op Bol.com met de Floynk repricer

De Bol repricer van Floynk is dé tool waarmee je telkens automatisch het koopblok op Bol.com kunt winnen, op basis van de prijs van je product. Onze unieke Bol repricer helpt je om het koopblok te veroveren én te behouden, en zo de aandacht van potentiële klanten trekken. Zonder dat je hier zelf kostbare tijd aan hoeft te besteden.

Start je gratis proefperiode meteen

Weg met handmatige prijsaanpassingen en de strijd om het koopblok

Een Bol.com repricer is een tool die op basis van prijsinformatie automatisch het koopblok voor jouw product wint. Het koopblok is de felbegeerde positie waarbij jouw aanbod als eerste wordt getoond aan bezoekers van de productpagina. De aanbiedingen van concurrenten zijn verborgen achter een linkje. Geen wonder dus dat 98% van de kopers op het koopblok klikt! Floynks Bol repricer maakt gebruik van data en kunstmatige intelligentie. Om zo niet alleen snel het koopblok te veroveren, maar ook jouw winstmarge te behouden. Onze repricer analyseert je concurrenten, inkoopprijs, marge en voorraad nauwkeurig en bepaalt zo een optimale strategie voor jouw webwinkel.

Een volledig geautomatiseerde Bol repricer die voor jou werkt

Waar andere repricers je nog veel handmatig werk laten verrichten, neemt Floynks repricer je het zware werk juist uit handen. We koppelen rechtstreeks met jouw webwinkel en halen daar alle relevante informatie op, zoals voorraad, prijs en inkoopprijs. Op basis van deze gegevens bepaalt onze repricer automatisch de beste strategie. Ook maken we een koppeling met jouw Bol.com account en verzamelen we nuttige informatie over je aanbod en concurrenten. We kijken bijvoorbeeld naar het aantal aanbieders van een product, of Bol.com het product zelf ook verkoopt en of jouw product daadwerkelijk te koop staat. Uiteraard ben jij volledig in controle en kun je per product, of generiek voor al je producten, instellen wat Floynks repricer moet doen. Zo past onze repricer zich precies aan aan jouw wensen.

Start je gratis proefperiode meteen

Functionaliteiten die je winstkansen verhogen

Onze Bol.com repricer heeft meer te bieden dan alleen koopblokoptimalisatie. Naast het streven naar een lagere prijs om het koopblok te veroveren, streven we er ook naar om de prijs te verhogen zodra het koopblok is bereikt. Indien mogelijk verhogen we deze nogmaals, totdat je het koopblok verliest. Vervolgens gaan we terug naar de vorige prijs en proberen we het opnieuw. Op deze manier mis je nooit marge, zelfs niet als je concurrenten zijn uitverkocht en jij de enige verkoper bent. Daarnaast verdeelt de repricer de toegestane checks per uur op slimme wijze over jouw aanbod. Zo besteden we minder tijd aan producten waarbij Bol.com zelf al het koopblok heeft. Of gebruiken we AI-tools om aan de hand van historische data de kans op het veroveren van het koopblok te bepalen. Is de kans laag? Dan besteden we meer tijd aan producten die wel kans maken. Tot slot fungeert onze Bol repricer als een assistent. Wij lossen automatisch 'te hoge prijs'-meldingen voor je op en zorgen ervoor dat jouw aanbod weer online komt, zonder verlies te maken.

Alle voordelen van onze Bol.com repricer op een rij

Nooit meer handmatig prijzen aanpassen op Bol.com. Met slimme regels zorgt de repricer altijd voor de juiste prijs in jouw marketplace.

Directe koppeling met jouw webwinkel, waardoor handmatige instellingen in de repricer verleden tijd zijn.

Zowel prijsverlagingen als prijsverhogingen, zodat je niet alleen het koopblok verovert, maar ook de hoogste winstmarge behoudt.

Integratie met andere onderdelen van Floynk. Als je voorraad te lang stil ligt, kun je automatisch de prijs verlagen om de voorraad te verkopen en geld vrij te maken.

De goedkoopste ongelimiteerde repricer in Nederland. Voor slechts € 19 per maand geniet je al van de voordelen van Floynks repricer.

Wil jij zelf ervaren hoe onze Bol.com repricer jouw webwinkel naar grote hoogten kan brengen? Start dan nu de gratis proefperiode en ontdek zelf de kracht van deze unieke tool!

Start je gratis proefperiode meteen

Repricer Pakket

€29/maand

De basis module van Floynk. Win het koopblok op Bol.com

Repricer Module
Product Management module (PIM)
Bol.com integratie
Ongelimteerd aantal producten
Ongelimiteerd aantal checks per uur (10.000+)