Marktplaats integratie voor al jouw verkopen

Succesvol verkopen op bol.com?

A gradient background effect for mobile screens

Verkopen op bol.com met Floynk: automatisering voor elke webwinkel

Succesvol verkopen op bol.com? Als eigenaar van een webwinkel ben je ongetwijfeld bekend met dit platform, en met het enorme potentieel dat het heeft. Het benutten van dit potentieel is alleen niet altijd makkelijk.

Wanneer je verkoopt op bol.com kun je op twee manieren werken: handmatig of via een tool. Al snel wordt duidelijk dat het gebruik van een tool de beste optie is. Maar hoe weet je welke tool in het uitgebreide aanbod precies het probleem oplost waar jij mee te maken hebt? Welke tool biedt automatisering, optimalisatie én intelligentie als garantie? Daar komt Floynk om de hoek kijken!

De Floynk bol.com feedmanager is de oplossing. Deze tool zorgt voor automatisering en optimalisatie bij het verkopen van je producten op bol.com, aangevuld met intelligentie om steeds beter te worden. Met Floynk krijg je precies de juiste ondersteuning om het maximale uit dit platform te halen. Benut het potentieel van Bol.com optimaal met Floynk en bereik meer succes met je webwinkel.

Start nu je gratis proefperiode!

Verkopen op bol.com was nog nooit zo makkelijk!

Floynk onderscheidt zich van andere aanbieders van bol.com-integratietools door een uitgebreide software-oplossing te bieden. Onze geavanceerde tool zorgt voor een volledige en naadloze integratie tussen bol.com en alle andere belangrijke onderdelen van je webwinkel. Met een efficiëntere en effectievere werking van je online business als gevolg, waardoor je het maximale potentieel van Bol.com kunt benutten en je succes op het platform vergroot.

Zo worden facturen van de marketplace met jouw systeem gecontroleerd en geautomatiseerd. Daarnaast biedt Floynk je inzicht in verkopen, koopblok, zoekresultaten, conversies en meer. Dit maakt het mogelijk om deze data te combineren met de andere onderdelen van Floynk: intelligente tools die tot nu toe alleen beschikbaar waren voor beursgenoteerde bedrijven.

Geautomatiseerd beheer met de bol.com feedmanager

Floynks bol.com feedmanager is dé ultieme oplossing voor een volledig geautomatiseerd beheer van je aanbod. Ons geavanceerde platform stelt je in staat om moeiteloos prijzen te bepalen, voorraadbeheer toe te passen en orders efficiënt te verwerken, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard.

Wat Floynk echt uniek maakt, is dat we niet alleen de tijd verminderen die je besteedt aan het verkopen en beheren van producten op bol.com, maar ook het gebruiksgemak van bol.com integratie-tooling vergroten. Met Floynk bespaar je kostbare tijd en middelen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van een soepele integratie met Bol.com en de optimalisatie van je verkoopprestaties. Haal het maximale uit je Bol.com-verkoop met Floynk als jouw betrouwbare partner!

Probeer Floynk nu GRATIS!

Houd weer tijd over voor je klanten

Doordat Floynk een flinke automatiseringsslag biedt, bespaart het niet alleen tijd, maar verhoogt het ook de intelligentie van je webwinkel. Hierdoor houd jij tijd over om je nog meer te richten op je klanten en op de groei van je webwinkel.

Je bol.com orderafhandeling betaalbaar geregeld

Bij Floynk begrijpen we dat de investeringsmogelijkheden voor ondernemers in de e-commerce beperkt kunnen zijn. Het gebruik van onze bol.com feedmanager en andere tools is daarom heel betaalbaar.

Wij bieden onze abonnementen aan voor maar een paar tientjes per maand. Waardoor ze niet alleen toegankelijk zijn voor grotere ondernemers, maar ook voor startende webwinkeleigenaren.

Met onze betaalbare abonnementen krijg je toegang tot de beste bol.com integratietools, waarmee je je bol.com orderafhandeling volledig onder controle hebt en de resultaten van je webwinkel naar een hoger level tilt.

Kortom, Floynk is de beste oplossing voor elke webwinkeleigenaar die verkoopt op bol.com en meer wil automatiseren. Door Floynk te gebruiken, bespaar je veel tijd en verhoog je de intelligentie van je webwinkel, voor een eerlijke prijs. Het is duidelijk dat Floynk verder gaat dan andere aanbieders. Dus twijfel niet, bespaar tijd, verhoog de intelligentie van je webwinkel en kies Floynk!

Start je GRATIS proefperiode meteen!

Unieke tools voor je bol.com orderafhandeling

Floynk biedt nog veel meer dan alleen een tool om je aanbod op bol.com te beheren:

Order Management in de vorm van het verwerken van orders van bol.com, automatische koppeling met je boekhoudpakket, voorraadkoppeling, orderpicking en -administratie en meer.

Marketplace Management waarbij we een volledige marketplace-integratie leveren, plus orderkoppeling, integratie met je webwinkel, productmanagement, facturatieverwerking, analytics, verwerking van annuleringen en meer.

Een intelligente repricer, die op basis van data uit de andere modules zowel omlaag als omhoog 'hunt' naar een koopblok met een optimale prijs.

Unieke voorraadbeheersoftware, een op basis van 'best practices' ingericht voorraadmanagementsysteem. Uiteraard volledig aanpasbaar aan jouw eigen regels en keuzes.

Probeer Floynk nu GRATIS!

Repricer Pakket

€29/maand

De basis module van Floynk. Win het koopblok op Bol.com

Repricer Module
Product Management module (PIM)
Bol.com integratie
Ongelimteerd aantal producten
Ongelimiteerd aantal checks per uur (10.000+)