Pakketten en tarieven

Op deze pagina vind je de diverse pakketten van Floynk, de bijbehorende tarieven en onderaan deze pagina een vergelijkingstabel tussen de diverse mogelijkheden per pakket.

Repricer

€24/maand

De basis module van Floynk. Win het koopblok op Bol.com

Repricer Module
Product Beheer module (PIM)
Bol.com integratie
Onbeperkte checks per uur (10.000+)
Onbeperkt aantal producten
Omhoog en Omlaag Hunten
Automatisch Prijssterren herstel
MEEST POPULAIR

Marktplaats

€39/maand

Voor webwinkels die meer willen automatiseren.

Alles van Repricer Pakket en:

Verbind met you online webwinkel software (WooCommerce, Shopify)
Bestellingen importeren en verwerken
Diverse Feeds (Google Shopping, Bol.com, Daisycon, TradeTracker)
Onbeperkt aantal bestellingen
Real-time Synchronisatie
1 gekoppelde webwinkel

Maatwerk

Neem contact op

Maatwerk webwinkel of staat jouw koppeling er niet bij?

Alles van Marktplaats Pakket en:

Maatwerk Webwinkel integratie
Maatwerk Marketplaats integratie
Maatwerk Fulfillment integratie
Maatwerk Plugins
A gradient background effect for mobile screens

Alle opties van Floynk per pakket

Floynk bestaat uit veel onderdelen en functies. Daarom hebben we alle functies per pakket handig samengevat in onderstaande tabel. Zo zie je snel per pakket, welke modules en functionaliteit inbegrepen zijn.

Pakket naam:
FEATURES:
RepricerProduct Management
(PIM)
Bol.com integratieWooCommerce integratieShopify integratieBestellingen verwerkenFeeds (Google Shopping, Daisycon, Tradetracker, etc)Aantal ProductenAantal Bestellingen Aantal Webwinkels
Repricer
€24/maand
Onbeperkt
N/A
N/A

REVIEWS

Waarom klanten van ons houden:

 • PatrickEIGENAAR, CJAY.NL

  “Met Floynk bespaar ik tijd en maak ik mijn klanten blij. Met Floynk hoef ik namelijk niet langer binnen verschillende tools en Excel-sheets alles bij te houden, want alle belangrijke informatie voor mijn webwinkel overzichtelijk in één dashboard te vinden. Zo heb ik volledig inzicht in mijn voorraden, verkoopcijfers en financiële situatie.”

  www.cjay.nl
 • Jan HobbelEIGENAAR, GEZELSPEL.NL

  “Met het starten van mijn webwinkel heb ik de perfecte match gevonden met Floynk. Het doet precies wat het moet doen, en het doet het uitzonderlijk goed. Als je op zoek bent naar een e-commerce managementoplossing die doet wat het belooft, dan is Floynk een absolute aanrader!”

  www.gezelspel.nl
 • Eva JongejanEIGENAAR, SENNES.NL

  “Als een eerste gebruiker van Floynk kan ik met vertrouwen zeggen dat het een uitstekend e-commerce managementplatform is. Het heeft mijn bedrijf geholpen met groeien en efficiënter te opereren, en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan andere e-commerce ondernemers.”

  www.sennes.nl

Veel gestelde vragen

Wat is Floynk?

Floynk is een totaaloplossing voor e-commerce ondernemers. Dit wordt ook wel een ERP systeem genoemt. Wij bieden een set aan tools die je nodig hebt om je webwinkel succesvol te maken. Denk hierbij aan een Repricer om het koopblok te scoren op bijvoorbeeld Bol.com, maar ook voorraadbeheer, de boekhouding & administratie en nog veel meer.

Wat zijn de verschillen in de pakketten?

Ontdek onze verschillende pakketten. Het Repricer pakket biedt een basale oplossing voor het koppelen van jouw webshop met Floynk en marktplaatsen zoals Bol.com, zodat je aan de slag kunt met het winnen van het koopblok.

Het Marktplaats pakket omvat alles uit het Repricer pakket en breidt dit uit met een order module. Bestellingen van Bol.com worden verwerkt in jouw webshop en je kunt deze zelfs verzenden via Floynk. Bovendien helpt het pakket je om je producten gemakkelijk aan te bieden op affiliate sites zoals Daisycon en Tradetracker, maar ook op Google Shopping.

Last but not least heb je het Maatwerk Pakket. Met dit pakket heb je toegang tot alle functionaliteiten van Floynk en bouwen we maatwerk voor jou. Dus heb jij een webwinkel die niet in de lijst staat? Of heb jij een marktplaats waarmee wij niet standaard integreren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik Floynk gratis testen voordat ik het koop?

Onze gratis proefversie geeft je de mogelijkheid om ons product of onze dienst 14 dagen te testen. Dit helpt ons om feedback van klanten te krijgen en ervoor te zorgen dat onze producten of diensten aan jouw behoeften voldoen.

Gedurende deze periode heb je toegang tot alle functies van het product of de dienst en kun je voelen hoe het werkt. Als je op een bepaald moment tijdens de proefperiode besluit om niet te verder gaat met de aankoop, kun je je abonnement opzeggen en worden er geen kosten in rekening gebracht.

We zijn ervan overtuigd dat je van ons product of onze dienst zult houden en hopen dat je ervoor kiest om bij ons te blijven nadat de gratis proefperiode is afgelopen. Als je vragen hebt over het gratis proefproces, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp. We kijken ernaar uit om je te helpen.