Kies voor de WooCommerce-koppeling van Floynk

Heb je een webwinkel die draait op WooCommerce, en de ambitie om je bedrijf uit te breiden met verkoop via Bol.com? Lees dan meer of probeer Floynk 14 dagen volledig gratis.

A gradient background effect for mobile screens

Automatiseer je webshop met Floynk

WooCommerce is een populaire open-source e-commerce plugin voor WordPress. Meer dan 7000 webwinkels in Nederland maken gebruik van WooCommerce en het is zelfs een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld.

WooCommerce biedt een flexibel en aanpasbaar platform om een webshop te maken en te beheren. Het heeft allerlei functies, zoals productbeheer, winkelwagentje en afrekenen, integratie van betalingsgateways, verzendopties, voorraadbeheer, uitbreidbaarheid en aanpassingsmogelijkheden, rapportage en analyses. WooCommerce stelt bedrijven van elke omvang in staat om professionele en uitgebreide online winkels te creëren met behulp van WordPress.

Start je gratis proefperiode meteen

De nadelen van WooCommerce en Wordpress

Maar bij het gebruik van WooCommerce zijn er ook belangrijke aandachtspunten. Ten eerste zijn niet alle extensies gratis. Om je bedrijf volledig en optimaal te laten functioneren, kunnen er verborgen kosten aan het licht komen en er is vaak sprake van verschillende abonnementsvormen die je maandelijks of jaarlijks moet vernieuwen.

Bovendien ben je afhankelijk van het updatebeleid van de plugin-ontwikkelaar én kan het gebruik van meerdere plugins leiden tot een ingewikkelde omgeving, die goed moet worden beheerd. Met Floynk voorkom je dit, dankzij de slimme WooCommerce-koppeling!

Bespaar tijd en geld met de Floynk WooCommerce-koppeling

Floynk heeft de oplossing voor alle WooCommerce-ongemakken. Met één prijs en één abonnement heb jij altijd transparant en proactief inzicht in de laatste versie en updates. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Bovendien bespaar je met Floynk tijd en geld. Want je hebt geen extra software nodig voor het beheren van jouw webshop(s).

Benieuwd wat Floynk voor jouw webwinkel kan betekenen? Sart nu je gratis proefperiode!

Voorraadbeheer en ordermanagement koppelen aan je Wordpress-site

Met Floynk heb je onder andere de mogelijkheid om je voorraadbeheer en ordermanagement te koppelen, waardoor je profiteert van verschillende voordelen.

Ten eerste biedt de koppeling met voorraadbeheer je een geautomatiseerde actuele status van je productvoorraad. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de beschikbaarheid van je producten en mogelijke tekorten kunt voorkomen. Het automatiseert het beheren en bijwerken van je voorraadniveaus. Hierdoor kun je je een soepel en probleemloos orderverwerkingsproces garanderen, zonder dat je hier zelf nog iets handmatig aan hoeft te doen.

Daarnaast zorgt de koppeling met ordermanagement voor betere inzichten in je verkoopactiviteiten. Je kunt belangrijke informatie over je bestellingen verzamelen, zoals ordergeschiedenis en betalingsstatus. Met deze gegevens herken je trends en patronen, kun je klantgedrag beter begrijpen en gefundeerde beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

Bovendien draagt de koppeling met voorraadbeheer en ordermanagement bij aan een geoptimaliseerd aanbod. Dit verbetert de klantervaring en verhoogt de klanttevredenheid, wat weer leidt tot herhaalaankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk 360-dashboard

Wie Floynk gebruikt, ervaart ook het intuïtieve en gebruiksvriendelijke 360-dashboard. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress, waardoor je werkt in het verouderde WordPress-dashboard. Perfect voor het opzetten en publiceren van een site, maar niet ideaal voor een robuust voorraadsysteem. Je moet soms echt zoeken naar de juiste plek om bepaalde functionaliteiten of overzichten te gebruiken.

In het Floynk-dashboard vind je in één oogopslag alle informatie die je nodig hebt om jouw onderneming te laten groeien. En dat geldt ook als je onderweg bent, want het dashboard is altijd eenvoudig te raadplegen via je mobiel.

Breid jouw verkoopkanalen uit met bol.com

Verkoop je nog niet met je WooCommerce-site op bol.com? Dan staat niets je meer in de weg om Floynk te gebruiken! Breid je verkoopkanalen eenvoudig uit met bol.com. Daarmee bereik je nieuwe klanten en krijg je meer mogelijkheden om gerichter je doelgroep te benaderen.

En Floynk neemt je al het extra werk uit handen! Maak bijvoorbeeld gebruik van onze slimme repricer waarmee je je prijsstrategie optimaliseert. Deze repricer 'hunt' zowel naar beneden als naar boven om met de meest optimale prijs het koopblok te bereiken.

Ook je webshop automatiseren? Probeer Floynk GRATIS!

Ben je al overtuigd? Start dan vandaag nog met jouw proefperiode en koppel binnen 10 minuten jouw WooCommerce-webshop aan Floynk. Met Floynk beheer je in één dashboard jouw voorraad, orders en prijsstrategie. Kortom, alles wat jouw webshop nodig heeft om verder te groeien!

Start je GRATIS proefperiode meteen!

Marktplaats Pakket

€39/maand

Voor startende webwinkels die meer willen automatiseren.

Alles van Repricer Pakket
Bestellingen importeren en verwerken
Diverse Feeds (Google Shopping, Bol.com, Daisycon, TradeTracker)
Onbeperkt aantal bestellingen
Real-time Synchronisatie