De alles-in-één e-commerce software voor jouw webshop

Wij zijn Floynk, dé alles-in-één software voor jouw webshop. Of je nu een grote of kleine ondernemer bent, wij zorgen ervoor dat je toegang hebt tot dezelfde geavanceerde tools. Onze missie is om alle ondernemers te voorzien van de beste e-commerce-oplossingen voor een betaalbare prijs.

Floynk results, including 5.829 MQLs, 66% conversions and 31,466 pageviews

Waarom Floynk?

Als e-commerce ondernemers, met webwinkels in games, merchandise en speelgoed, zijn we al actief sinds 2008. We begrijpen jouw frustraties en behoeften dan ook als geen ander. We hebben zelf ervaren hoe het is om te werken met verschillende tools die niet goed samenwerken en die extra kosten met zich meebrengen.

Bij veel boekhoudprogramma's is het niet zo vanzelfsprekend dat ze naadloos samenwerken met je webwinkel of voorraadsysteem. Soms moet je voor bepaalde functionaliteiten zelfs extra betalen. Stel, je wilt een orderkoppeling. Dat kan, maar dat kost dan wel € 20 per maand meer. En zelfs als je die orderkoppeling hebt, betekent dat nog niet dat alles ook automatisch koppelt met je boekhouding, voorraadsysteem of orderpicking.

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om alles perfect op elkaar afgestemd te krijgen.

Daarom bieden wij een geïntegreerde oplossing die je tijd bespaart en je helpt te ondernemen zonder gedoe.

Floynk results per quarter, including 32+ MQLs, 66% conversions, 24 direct links and 57 opt-ins

Transparantie en openheid

Bij Floynk geloven we in transparantie en openheid. We willen dat je precies weet wat je krijgt voor je geld en dat je voortdurend op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Daarom staan we altijd open voor suggesties en persoonlijk contact met onze klanten.

An image of a webbrowser showing prices changing

Eerlijke prijzen

We kiezen voor een compleet nieuwe benadering van de markt. We vinden het namelijk belangrijk dat onze software toegankelijk is voor iedereen, van beginnende eenmanszaken tot grote ondernemingen. Daarom bieden we onze software aan tegen eerlijke prijzen. Zo profiteer je van krachtige tools en technologieën, zonder een fortuin uit te geven.

Checkmark

Continue ontwikkeling

De wereld van de e-commerce verandert snel. Wij willen ervoor zorgen dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste tools en functies. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van onze software. Zodat jij je kunt blijven focussen op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf.

A webbrowser showing an web shop

Voor wie is Floynk?

Floynk is speciaal ontworpen voor webwinkeleigenaren, e-commerce-ondernemers en mkb-bedrijven. Verkoop je via Bol.com, of maak je gebruik van Shopify en/of WooCommerce? Dan zijn wij er voor jou! Onze gebruikers zijn ondernemers die op zoek zijn naar technische en administratieve ondersteuning, in de vorm van een alles-in-één oplossing voor hun webshop.

Sluit je aan bij Floynk

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je e-commerce-avontuur? Sluit je dan aan bij Floynk en ontdek de kracht van onze geïntegreerde software. Met Floynk aan je zijde kun je je richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien en je klanten tevreden houden.

Ontmoet het team
  • Patrick Gerrits

    Medeoprichter

    Technisch Verantwoordelijk

  • Mark Heerschap

    Medeoprichter

    Commercieel Verantwoordelijk